Google julkaisijoille

Olitpa sitten kirjoittaja, bloggaaja, suunnittelija tai kehittäjä taikka laaditpa tai julkaisitpa millaista sisältöä tahansa, Googlen ratkaisujen avulla voit ansaita rahaa verkkosisällölläsi.

Löydä yleisösi, kasvata liiketoimintaasi ja hanki tuloja verkkosisällölläsi. Googlen työkalut auttavat sinua kaikessa tässä, jotta voit itse keskittyä siihen, mistä pidät eniten.

AdSense

Ansaitse rahaa helposti sivustollasi

Jos julkaisutoimintasi on pienimuotoista, voit AdSensen maksuttomien palveluiden avulla ansaita helposti rahaa harrastuksellasi. Sijoittamalla kohdistettuja mainoksia sisältösi viereen voit ansaita automaattisesti tuloja, kun vierailijasi näkevät mainokset tai klikkaavat niitä.

Lisätietoja

Hanki palvelu

DoubleClick for Publishers

Maksimoi tulosi useilla kysynnän lähteillä ja kanavilla

Google DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business on maksuton mainosten hallintaratkaisu, jonka avulla julkaisijat voivat lisätä digitaalisen mainosjakaumansa myyntiä, hallinnoida aikataulua ja jakelua sekä mitata kaikkea, mikä liittyy heidän digitaaliseen mainosjakaumaansa. Ratkaisun avulla saat maksimoitua nopeasti mainostesi näyttökertojen arvon.

Lisätietoja

Hanki palvelu

AdMob

Hanki tuloja sovelluksen sisäisillä mainoksilla

AdMobissa on käytettävissä useita eri mainosmuotoja (mukaan lukien video-, natiivi- ja välimainokset sekä bannerit), joiden avulla voit ansaita rahaa sovelluksellasi ja tarjota samalla parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Lisätietoja

Hanki palvelu

Menestystarinoita

Asiakkaamme

BuildEazy

Les Kenny loi verkkosivuston, jolla hän antaa nikkarointi- ja rakentamisohjeita. AdSensen avulla hän muutti puutyöharrastuksensa kokopäivätyöksi.

Glassdoor

Työnvälityssivusto Glassdoor hankkii DoubleClick for Publishers Small Businessin kautta 100 prosenttia tuloistaan ja kaikki Display-mainosten impressiot.

pdf icon Näytä PDF

Etermax

Etermax sijoittaa mainokset AdMob-mainosalustan avulla tarkasti siten, että ne eivät häiritse käyttäjien pelaamista.